A Csillag Patikák webshop cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat, melyet az oldal használatával együtt elfogad.

Bioextra Grapefruitmag csepp (30ml)

Webes ár 2.536 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 56!

A Bioextra Grapefruitmag kivonat segíti a szervezet ellenálló képességének erősítését, és az immunrendszer támogatásával a mikrobiológiai egyensúly fenntartását.

Cikkszám: 506349
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Bioextra Grapefruitmag kivonat minden cseppje valódi szicíliai grapefruitot tartalmaz!

Hogyan hat?

  • Bioflavonoid és glikozid tartalmának köszönhetően segíti a szervezet ellenálló képességének erősítését, és az immunrendszer támogatásával a mikrobiológiai egyensúly fenntartását.
  • Több száz baktérium- és vírustörzs, valamint számos gombafaj és számos egysejtű parazita növekedését már nagy hígításban is gátolja a bélflóra károsítása nélkül.
  • Védhet az érelmeszesedés ellen.
  • Antioxidáns tulajdonságú.

A Bioextra grapefruitmag-kivonatában nemcsak a grapefruitmag található meg, hanem az ún. rezíduum is, vagyis a grapefruit gyümölcs préselése után fennmaradt koncentrált hatóanyag, úgymint héj, gyümölcsmaradék és mag, amelyet a grapefruit legértékesebb részével együtt készítünk el a megfelelő töménységű állapotba.

Adagolás: felnőtteknek napi 2-3-szor 10-15 cseppet egy pohár folyadékkal bevenni.

Összetevők: etilalkohol 83% v/v, grapefruit rezinoid (feldolgozási maradék) kivonata

OGYÉI által notifikált termék.

Bővebben

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!