A Csillag Patikákban történő, gyógyszernek és gyógyászati segédeszköznek NEM minősülő termék vásárlásakor tételenként minden kifizetett 300 Ft után 15 pontot írunk jóvá a Kártyabirtokosnak.

Az egy vásárlás során jóváírható maximális pontszám 500 pont. Akciós periódusokban egyes termékekre, termékcsoportokra plusz pontokat adunk, melynek részletei megtalálhatóak a honlapunkon és a patikákban.

A Csillag Patikák Törzsvásárlói Program további részleteiről bővebb tájékoztatást kaphat a www.csillagpatikak.hu oldalon és a patikákban is megtalálható aktuális Általános Szerződési Feltételekből.


Pontegyenleg lekérdezése

Aktuális egyenlegének lekérdezéséhez kérjük, adja meg a törzsvásárlói kártyája hátoldalán található 13 számjegyű azonosító
UTOLSÓ 9 számjegyét, majd kattintson a LEKÉRDEZÉS gombra!

Törzsvásárlói kártya

Ha még nincs kártyája igényeljen a jelentkezési lap kitöltésével

Törzsvásárlói Program Szabályzat
Nyereményjáték szabályzat

Adatkezelési tájékoztató – Törzsvásárlói program
Adatkezelési tájékoztató – nyereményjáték – keresztrejtvény
Adatkezelési tájékoztató – nyereményjáték – Saját márka


Katalógus

A patikákban összegyűjtött pontok az aktuális törzsvásárlói katalógusban lévő termékekre válthatók be. a 2006. évi XCVIII. törvény 17. § (8) alapján pontbeváltás csak az adott patikában gyűjtött pontokból lehetséges, az egyes patikai pontegyenlegek összevonása nem megengedett.


Törzsvásárlói kártya igénylése

Amennyiben jelentkezni szeretne a Csillag Patikák Törzsvásárlói Programjába, úgy ezt bármely Csillag Patikában megteheti a gyógyszertárakban erre rendszeresített jelentkezési lap kitöltésével. Segítse a patikusok munkáját azzal, hogy az itt megtalálható jelentkezési lapot kinyomtatja és kitölti, így a gyógyszertárban azonnal meg is kaphatja törzsvásárlói kártyáját!