A Pláza Patika Veszprémben, a Balaton Pláza üzletközpontban található. A gyógyszertár a Csillag Patikák lánc tagja. Gyógyszerek, gyógytápszerek, étrend-kiegészítők, gyógyászati segédeszközök széles választékával, ismert dermokozmetikai márkákkal: Vichy, Bioderma, Eucerin, Uriage, La Roche Posay, CeraVe, Babé várjuk a hozzánk betérőket. Részt veszünk ezen márkák által hirdetett vásárlói akciókban is, mint például a Glamour Napok, Joy Napok, de szinte egész évben akciókkal várjuk kedvesvásárlóinkat.

A gyógyszertár ügyeleti szolgálatot is ellát, mégpedig az OGYÉI által közölt ügyeleti rend szerint, ami minden gyógyszertárban kifüggesztésre kerül, illetve az OGYÉI honlapján megtekinthető. Gondot szokott okozni, hogy lehet bejutni a Plázába ügyeleti rendben. A Pláza alatti parkolóból a liftes lépcsőházon keresztül lehet megtalálni a folyosón lévő ügyeletes ablakot, ami mellett egy csengő található, ezzel lehet hívni az ügyeletes gyógyszerészt.

A gyógyszertár a Csillag Patikák a közösségi média felületein – Facebook és az Instagram oldalon is – megtalálható, ahol követőink első kézből értesülhetnek az aktuális akcióinkról.

Fiatal, kedves és szakmailag felkészült Kollégáimmal szeretettel várjuk a hozzánk betérő egészségüket megőrizni, illetve gyógyulni vágyókat.

Németh Károlyné, patika vezető

img_9090