A Csillag Patikák webshop cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat, melyet az oldal használatával együtt elfogad.

Alaska tejes krémes kukoricarúd (18 g)

Webes ár 143 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 122!

Gluténmentes és tojásmentes kukoricarudacska tejes ízű krémmel.

Cikkszám: B99902470
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az Alaska tejes krémes kukoricarúd egy ízletes és tápláló választás, amely ideális a tejtermékek szerelmeseinek. Ez a ropogós kukoricapehelyből készült rúd bőséges tejes krém töltelékkel van megtöltve, ami finom és lágy ízt kölcsönöz neki. A gazdag tejes íz és a ropogós textúra tökéletesen összhangban vannak, így minden harapásban egy különleges élményben lehet részed. Az Alaska tejes krémes kukoricarúd tökéletes snack otthoni vagy útközbeni fogyasztásra, és könnyedén magaddal viheted bárhová. Bármikor, amikor vágyat érzel egy finom, tejes ízű csemegére, az Alaska tejes krémes kukoricarúd lesz a tökéletes választás. Próbáld ki, és élvezd a tej és kukorica tökéletes kombinációját egyetlen falattal!

Jellemzők
Gluténmentes és tojásmentes kukorica ostya rudacska tejkrémes krémmel töltve.

Összetevők
Tejes krém (cukor, növényi olajok és zsírok, sovány tejpor, tejsavópor, emulgálószer (szójalecitin), aromák (tej, vanília), étkezési só, kukoricadara 17%.

Bővebben

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!